Vizite

Prezentare

Agentia de Turism “Vaduizei” este un tour-operator specializat pe incoming. Noi promovam valorile patrimoniului cultural si natural al Romaniei, oferind produse turistice personalizate. Ne concepem noi insine programele si le propunem in mod direct clientilor nostri prin intermediul acestui site sau indirect, prin intermediul altor agentii.

Publicul nostru, roman sau strain este iubitor de  natura, oameni si traditii, viata la tara cu verdele crud al ierbii, poieni invaluite de aroma florilor, paduri dese si racoroase, locuri de liniste si aer curat... intoarcerea la radacini, la satul romanesc cu vechi obiceiuri si traditii, cu folclor autentic si plin de culoare, cu oameni ospitalieri, cu bucate romanesti traditionale, o calatorie in maretia si intelepciunea naturii.

Agentia noastra va propune servicii de rezervare  in pensiuni turistice si organizeaza vacante-sejur si circuite pentru a descoperi Romania si mai ales Reteaua Turistica “Operatiunea Satele Romanesti”. Circuitele pe care vi le propunem reprezinta o ocazie privilegiata pentru a descoperi bogatia traditiilor pastrate de secole, cat si primirea calduroasa a gazdelor dumneavoastra.

Filozofia noastra, Agentia va ajuta sa descoperiti un patrimoniu exceptional pe care, de mai multi ani, Operatiunea Satele Romanesti il pune in valoare si ai carei membri fondatori suntem.
Motivatia noastra, sustinuta de ideea turismului solidar si echitabil ne face sa cautam si sa va propunem formule inedite de circuite, plimbari, originale si de mare calitate. Programele noastre sunt concepute pentru a permite descoperirea celor mai frumoase regiuni ale Romaniei.
Sejururile si circuitele noastre, in grup, va permit sa intalniti si alti amatori de arta sau traditii populare pentru a impartasi cu ei impresiile voastre, ideile si gustul dvs pentru cultura. Indiferent de programul de vacanta ales, veti savura din plin calatoria dvs, cu scopul ca descoperirea culturala sa ramana inainte de toate o placere.
Noi promovam turismul cultural si turismul verde, departe de stress-ul citadin, care permite in acelasi timp odihna si vizite, fara a uita insa contactul cu oamenii, si care ofera servicii de calitate  la un pret corect.

Sediul agentiei se gaseste la Vadu Izei, in inima celei mai frumoase regiuni a Romaniei, Maramures. Biroul este amplasat  in frumoasa « Casa traditionala a bunicului » din lemn, complet renovata, situata in fata « Casei Traditionale Ileana si Ioan Borlean » din Vadu Izei.

 

 

 

 

 

 

 

Web Design - Afish
Pensiunea Casa Traditionala Borlean    |    Icoane pe sticla Ioan Borlean