Bine aţi venit  pe Site-ul de prezentare al Casei Tradiţionale Ileana &Ioan Borlean din Vadu Izei, Maramures !

Acest site este destinat facilitării contactelor directe între turişti şi gazdă, oferind o idee mai exactă asupra unei posibile destinaţii de vacanţă.
Veţi putea găsi aici un maximum de informaţii referitoare la condiţiile de cazare, masă, preţuri, precum şi propuneri de activităţi în cadrul pensiunii din Vadu Izei  sau in zona Maramureşului.
Intr-o perioada cand casele traditionale din lemn din Vadu Izei si Maramures sunt abandonate, demolate, folosite ca materiale pentru noile constructii, Ioan pregateste un mic sat de vacanta  cu case vechi din patrimoniul local. Reconstruite din temelie si introducand discret toate facilitatile lumii moderne (apa curenta,instalatia sanitara,electricitate,incalzirea centrala, aceste case constituie in peisajul Maramuresan o locatie de referinta pentru turismul  regional.

Intr-un mediu inconjurator privilegiat,intr-o locatie de vacanta de mare confort,puteti descoperii pitorescul caselor noastre traditionale din lemn ,decorate cu mult bun gust,cu materiale si decoratiuni autentice,cu gradina plina cu flori si pomi fructiferi,cu vedere spre Valea Izei si Valea Marei.
Aici, in zavoi la Vadu Izei, va propunem o vacanta in familie,intre prieteni, cu multe activitati de recreere in natura si ocazia unor intalniri placute si cu garantia unui  sejur de neuitat.

Vadu Izei este o comună situată în inima celei mai frumoase şi pitoreşti zone a României, Maramureşul. Aici veţi descoperi că această comună  s-a schimbat puţin în  ultimii ani.Oamenii mai poartă la zile de sărbătoare costumele tradiţionale ţesute de catre mamele lor . Cea mai comună formă de transport  şi lucru în agricultură este căruţa trasă de cai, iar agricultura este încă mijlocul esenţial pentru supravieţuire.

Vadu Izei face totul pentru a păstra moştenirea Maramureşului, împărtăşind-o cu dumneavoastră. În paginile următoare veţi găsi informaţii despre obiceiurile şi tradiţiile noastre, cum trăim, şi cum puteţi petrece timpul alături de noi.

Maramureşul este un loc de o rară frumuseţe,neafectat încă prea mult de goana nebunească a lumii moderne...

Sperăm să navigaţi cu plăcere pe acest web-site şi să veniţi la noi să ne cunoaştem cât mai curând!